Katthotellet Villa Minnet

Men asså Mellwin!

Nu har vi haft vårt rekord i störst katt här på Villa Minnet. Lejonet Mellwin har tagit över hotellet. Mellwin är en Maine Coon på hör och häpna hela 11,5 kg! Det är absolut det största vi har haft här på hotellet. Han har sin kompis Daisy med sig också och hon är en normalstor ragdoll men bredvid Mellwin så ser hon ut som en liten kattunge. Mellwin brukar ligga på henne och då syns hon inte! 🙂 Hoho – var är Daisy? Jaha – där är du! Haha!

Han har såna karaktäristiska hängande ögon för en Maine Coon och som gör att de nästan ser lite arga ut, men inget kunde vara mer fel när det gäller Mellwin. Han är även lejonklippt eftersom har lätt får så mycket tovor. Det är vi väldigt tacksamma för – annars hade vi suttit där fortfarande och borstat, borstat och borstat.

Njut av bilderna på den stora bjässen Mellwin!

Mellwin

Mellwin

Mellwin poserar

Mellwin poserar

Lejonet Mellwin

Lejonet Mellwin

Plastmatte är galet imponerad

Plastmatte är galet imponerad

Daisy

Daisy

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *