Katthotellet Villa Minnet

Alla fina pappors dag

Pappa Nicholas blev firad ordentligt idag av mig och Emilia. Han fick kaffe på sängen med croissanter och en väldigt uppskattad present från Emilia var en egentillverkad värdecheck på ett katthotellspass och en värdecheck på en massage. Pappan blev mycket nöjd! 🙂

I hotellet så har vi besök av Simone och Kalle som är Cornish Rex och, rasen trogen, är de ordentligt sociala och ska vara med hela tiden. Idag har de varit på uteplatsen och nosat in sig eftersom det inte är så kallt idag. Viggo och Nero som är två stammisar har det bra (som vanligt) och BÄGGE klarar luckan. Duktiga killar!

Tufsie och Syrran är två vita skönheter som aldrig varit ute förut. De har en svit och vi har haft fönstret öppet med jämna mellanrum, men än så länge är det bara den lite mer modiga Tufsie som legat närmast med nosen utanför fönstret. Men plötsligt händer det! Jag fångade bägge två med kameran på uteplatsen!

Tisse är en fantastiskt mysig huskatt som bara har en halv svans, men han är väldigt stolt i alla fall! Han går oftast fram till Kaspers rum och kollar läget. Kasper som varit här många gånger nu har också en halv svans. De kanske känner någon form av gemenskap? Läs mer om Kasper i en rolig tidigare bloggpost!

En ny bengal har vi också här i form av Zacco. Vi fångade honom med kameran sovandes och det blev en bild på en yrvaken kille. En underbar pratglad bengal som äter massvis och han hälsar till husse att han också mår bara bra!

Grattis alla fina pappor därute!

Simone

Simone

Syrran

Syrran

Tufsie

Tufsie

Kalle

Kalle

Zacco

Zacco

Tisse

Tisse

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *