Katthotellet Villa Minnet

Det börjar närma sig jul

Julklappsinköpen är nästan klara och vi har klätt granen ikväll! Nu inväntar vi alla incheckningar till jul och nyår som börjar att strömma in under veckan som kommer.

Ni anar inte hur många som ringer till oss och försöker få plats över jul och nyår och det är ju alltid lika tråkigt att lämna ett besked att det inte går. Det är kunder där kattvakten har blivit sjuk eller lämnat återbud eller bara att behovet av ett kattpensionat helt plötsligt blivit varse för vissa. Många av er som har lyckats få plats plats hos oss under våra högsäsonger är stamkunder, Ni har bokat platsen sedan länge och vet att ni behöver göra bokningen lång tid i förväg (gärna 6 månader innan incheckning om ni ska åka bort över en högsäsong). Ni är bäst! 🙂

Hoppas ni har tittat på våra senaste videofilmer. Nisse är med på den ena och han är en ordentligt social och kelsjuk kille. Men han är även på bus och älskar att gömma sig under mattan när vi städar hans rum. Han nyttjar sin uteplats hela tiden och stack direkt ut ut luckan när han checkade in även fast han aldrig använt en sådan förut.

Ben är en avvaktande kille som väser mycket på oss och sin omgivning, men vi ser igenom hans fasad…. 😉 Han är bara osäker men samtidigt väldigt nyfiken på oss. Han blir ordentligt nöjd när vi matar honom med godis.

Sigge är en fantastiskt fin kisse. Han blir så glad när han ser oss och ska vara med hela tiden och paxar oss hela tiden. Det här är mina ”förtillfället”-människor! Vi tror att Sigge känner på sig vilka människor som är goda. Helt plötsligt så stod han utanför sin husse och mattes dörr och ville bo där. Ibland är det så enkelt!

Nisse

Nisse

Ben

Ben

Sigge

Sigge

 

En tanke om “Det börjar närma sig jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *