Katthotellet Villa Minnet

Det strömmar in härliga gäster nu!

Oj, vad roligt det har varit, och fortsätter att vara, nu så här precis innan julafton. Det formligen strömmar in härliga, busiga, vackra, småarga, väsiga och spralliga kittekatter här nu. Snart är det helt fullt och så förblir det till en bra bit efter nyår!

Vi själva försöker att hinna med lite sista-minuten-julhandlande mellan incheckningarna och nu ska väl sista kassen vara köpt med julpinaler 🙂

Mitt i allt så har vi även hunnit med att fota av några alldeles underbara katter! Nylle är en svart liten kattgrabb som har promenerat in i våra hjärtan här efter att ha varit lite trögstartad med ätandet. Han är jättemysig och har nu lärt sig att knata in och ut ur kattluckan. Smart är jag säger Nylle!

Sen har vi det sockersöta radarparet Ludde & Elvis som knatade ut ur sina burar med hög svans direkt! De har behållit sin höga svansföring ända sedan dess och det är så kul att få in katter som är så världsvana som dessa herrar! Inte ett enda problem någonstans. Äter som hästar, gosar och stryker sig mot benen och ligger som bäbisar i famnen när de skopas upp av plasthusse!

Ludde

Ludde

Elvis

Elvis

Nylle

Nylle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *