Katthotellet Villa Minnet

En alldeles fantastisk Sofia!

Ja – vi har varit lyckligt lottade att få hjälp av Sofia under ett antal pass under julledigheten! Sofia har framförallt tagit morgonpassen ett tag nu då alla pälsbollar är som hungrigast och det är så himla kul att se att vårt lilla katthotell har hittat rätt bland Vibys fina ungdomar. Sofia (ej att förväxla med vår tidigare Sofia :)) kommer säkerligen att vilja vara med på bild snart nog men för tillfället så får ni njuta av alla de fina bilder som hon har plåtat helt själv på de mjuka och fina gäster vi har!

Vi, och Sofia, fixar och donar vidare med era familjemedlemmar här ett tag nu och så önskar vi eder alla en fin fortsättning på ledigheterna! Vi bjuder på Sofias bilder av kattbäbisen Lily, 8 månader samt det väsentligt äldre paret Rosa och Linus. Vi har ikväll, med viss framgång, och med Sofias hjälp, hjälpt Rosa med att få bort ett gäng eländiga tovor på magen som hon inte riktigt har lyckats få bort på egen tass! Är man 14 år så kan det vara klurigt att komma åt ibland!

Linus

Linus

Lilla Lily

Lilla Lily

Rosa

Rosa

Lily

Lily

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *