Katthotellet Villa Minnet

En arg liten bengal

Vi har fått in en liten arg bengal med namnet Umix. Hon ska inte vara här i så många dagar så vi har inga förhoppningar om att hinna få det optimala ”gosförtroendet”. Hon visar tydligt med mycket snack att vi inte är värda så mycket i hennes ögon och framförallt inte andra katter… Ojoj…. Hon börjar dock att smälta något och nu blir hon inte längre galen när vi går in till henne… :-). Hon är en smart liten bengal så det här med luckan grejade hon tidigt.

Vi har Sixten och Arne här också (underbara namn på katter förresten). De har hittills varit väldigt blyga till ganska nyligen då Arne öppnade upp sitt register för oss och har visat sina extremt gosiga sidor. Han är väldigt fotogenisk också! Sixten däremot är fortfarande skygg och håller sig på sin kant men han äter gärna godis ur handen.

Tusse och Rolex är äldre ragdolls som också har en kort vistelse hos oss men har visat tydligt att de är vana pensionatsgäster. Vår nya dörrmatta ”A home without a cat is just a house” är omåttligt populär och alla katter ska paxa den, så även Rolex. De hänger gärna på uteplatsen och njuter- nu är det ju t o m sol ute! Härligt!

Umix

Umix

Sixten

Arne

Arne

Sixten

Rolex

Rolex

Rolex paxar dörrmattan

Rolex paxar dörrmattan

Tusse

Tusse

3 tankar om “En arg liten bengal

 1. Linda Björnskjöld

  Mina älskade katter så jag saknar er! Så kul att se att ni visar era rätta sidor och har gjort er hemmastadda. Vi ses om mindre än en vecka!

  PS Sixten är den svarat och Arne är den spräckliga.

  1. Nicholas Inläggsförfattare

   Gaaah! Har vi kallat Sixten för Arne och Arne för Sixten?? Snacka om förvirring 🙂 Åtgärdar detta omgående! 🙂

   1. Linda Björnskjöld

    Verkar inte bättre men det är lätt hänt, de lyssnar på båda namnen iallafall så ingen skada är skedd 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *