Katthotellet Villa Minnet

Hälsningar från Floki

Hej kära Husse!

Jag borde skrivit det här vykortet tidigare men det har funnits så mycket grejer att ta itu med här så det har inte funnits tid över vid tangentbordet! Här på hotellet är det hur som haver helt OK. 5-stjärnigt vete tusan dock. Visst – jag kan ju inte direkt klaga på maten. Den är precis som hemma och den serveras i någorlunda maklig takt av den här serveringsgubben som knatar runt och hummar lite nöjt för sig själv.

Dock stör jag mig något på att han insisterar på att köra in sina korvfingrar i ögonen på mig hela tiden för att plocka bort ögongrus. Och det är hela tiden också! Varje gång gubben öppnar dörren så nog tusan kan man vänta sig ett köttigt finger rakt i ena ögat. Tätt följt av det andra. Suck. Men ren och vacker blir jag ju förstås.

Det går heller inte att klaga på personalens lugna sätt här. Som ni vet så är ju jag en lugn och försiktig gentlekatt och tycker inte om när saker går för fort. Det verkar de ha förstått här och det är lugnt mys som gäller när man klappar mig här. Ett extra plus till det. Och ett extra plus till uteplatsen som jag nu försiktigt börjat upptäcka! Dock saknar jag er massor och det ska bli skönt att ses snart!

Bamsekramar från er tillgivne Floki!

Floki spanar på uteplatsen

Floki spanar på uteplatsen

Floki

Floki

Floki inspekterar korridoren

Floki inspekterar korridoren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *