Katthotellet Villa Minnet

Kära Husse!

Hej vår älskade Husse!

Vi ville bara säga hur glada vi blev att höra att du mår bättre nu och att du får komma hem från sjukhuset. Vi har undrat och vi har saknat dig. Det må förvisso vara helt OK här men det är ju inte hemmavid och det ska bli så kul att få se dig igen!

Vi har bott in oss ordentligt och äter som små hästar. Maten du skickade med oss i matsäck har vi för länge sedan gjort slut på men som tur är har de serverat oss liknande och jättesmaskiga grejor! Det har faktiskt inte gått någon nöd på oss alls så har du varit orolig för oss så kan vi lugna dig 🙂

Nu när vi kommer hem igen så ska vi mysa och gosa i knäet och buffa med huvuden, precis som förr och precis som alltid. Nu ser vi fram emot härliga dagar med en frisk Husse och du har alltid vårt fulla stöd! Vi älskar dig, Husse. Stor kram från dina bästaste pälsbollar!!

Precis så här mysig ska jag vara när jag kommer hem säger Monster

Precis så här mysig ska jag vara när jag kommer hem säger Monster

Jag saknar dig massor säger Jill

Jag saknar dig massor säger Jill

Jag saknar dig Husse, säger Monster!

Jag saknar dig Husse, säger Monster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *