Katthotellet Villa Minnet

Många hälsningar blir det!

Vi har lågsäsong i hotellet nu och vi har enbart öppet i det stora hotellet. Där bor det en massa mysiga katter som vill hälsa hem! Elsa och Greta är två härliga huskatter som tycker om oss människor men har inte mycket till övers för andra katter (och det inkl dem själva :-)). Greta älskar sin hängmatta och gud nåde om Elsa försöker sig på att inta platsen. Vi fick ett härligt kort på Greta då hon sover nöjt i sin älskade hängmatta.

Zorro hälsar så mycket till husse och matte och han hälsar att han mår så bra så! Jill och Monster hälsar till husse och önskar att han ska bli frisk snart! Och den ståtlige Djordy hälsar också – han är väldigt kräsen med maten men han har så smått kommit igång med det också.

Milow är en busig kille som är överallt i hotellet. Han blev uppgraderad till svit och har utnyttjat uteplatsen till fullo. Milow är en kopia av vår egen skogis Denver och man ser att han har en hel del skogkatt i sig i både päls och lynne.

Vi vill än en gång påminna er om att sommarplatserna går åt som smör i solsken, så om ni vill boka till sommaren så bör ni titta på tider omgående. Exempelvis är v29 redan fullbokad.

Elsa

Elsa

Greta

Greta

Zorro

Zorro

Djordy

Djordy

Jill

Jill

Monster

Monster

Milow

Milow

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *