Katthotellet Villa Minnet

Sista rycket!

Nu inför trettondagshelgen så börjar rummen att tömmas allt eftersom och det känns lite tomt och ledsamt. Det har varit så många härliga karaktärer här på hotellet den här julen. De senaste dagarna har Tarzan, Saga, Elvis, Ludde, Ben, Lily, Pepsi och Romeow (åhh den underbara Romeow säger jag med längtan i rösten…) checkat ut. Hoppas ni alla kommer tillbaka snart!

Vi vill passa på att påminna om sommarbokningarna som redan har börjat att trilla in. I vecka 29 så är t ex hälften av alla rum borta nu…

En hälsning från den äldre damen Busan passar vi på att skicka också. Hon pratar väldigt ljudligt med oss (hon hör nog väldigt illa…) och hon är förskräckligt arg på alla andra katter – precis som en gammal kattdam brukar vara! 🙂

Busan

Busan

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *