Katthotellet Villa Minnet

Vykort från Lilly!

Hej kära Husse och Matte!

Jo, nu har jag bott här ett tag och känner att jag bara måste skriva av mig lite för man kan inte påstå att jag är totalt helnöjd med hur ni sydde ihop det här konceptet med semester. Man skulle ju, vid det här laget, kunna inbilla sig att ni vet att jag inte har mycket till övers för andra katter. Hur ända in i glödheta tänkte ni när ni checkade in mig i ett hus som är formligen proppfullt med andra artfränder?

Jag är verkligen inte imponerad över mina grannar och det har jag låtit dem få veta när de sticker upp sina lurviga huvuden. De får sig ett väs eller två per dag. Det håller dem i schack och på sin plats. De har ändå noll koll på att jag är en extremt liten katt. Att jag är helvit gör dessutom att jag bländer in mot bakgrunden här i detta vitmålade hotell. Det ger mig ett bra övertag när man ska smygväsa på grannarna.

Nu ska jag ju i och för sig inte gnälla för mycket. Det finns en del positiva saker också! Som ni vet så äter jag, för min storlek, som en veritabel häst. Ni vet också att mina matskålar alltid är renslickade till sista molekylen. Därför är det ett stort plus att de har en schysst kock här. Och det är duktiga portioner som serveras också! Jag har fått smaka på lite nya grejer här och vi ska ta en diskussion om menyn när jag kommer hem igen. Vilket jag hoppas är snart för jag saknar er!

Stor kram från er lilla hungriga, småilskna och underbara Lilly! 🙂

Lilly

Lilly

Lilla Lilly

Lilla Lilly

Lilly inspekterar receptionen

Lilly inspekterar receptionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *