Katthotellet Villa Minnet

Det ryktas om räkor i andra hotellet…

-Och?… säger Bärta.

-Att min favoritmat består av stekt kyckling, fisk och räkor är väl inget konstigt? Och att räkorna ska vara handskalade är väl bara normalt? Vadå att plastmatte och plasthusse försöker smyga och skala de i förväg? Nä, nyskalade ska de vara annars äter jag inte. Punkt. Jag är inte kräsen. Jag är bara jag. Bärta heter jag förresten.

Ryktena om de handskalade (f’låt nyskalade räkorna) planterade sig även nere i stora hotellet och det var en viss dam som inte nöjde sig förrän hon fick smaka hon också.

Sportlovsjobbaren Marcus ser till att det blir rättvist mellan hotellen… 🙂

Sådärja, nyskalat ska det vara säger Bärta

Sådärja, nyskalat ska det vara säger Bärta

Smilla har tur

Smilla har tur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *