Katthotellet Villa Minnet

En liten skatt

Naturen har alltid sin gång och våra kära pälsklingar lever inte för alltid. En av våra kära stammisar och gamlingar gick bort förra året. Frasse var en härlig karaktär och vi tyckte så mycket om att ha honom här hos oss när husse och matte var på resa. Ni kan läsa mer om fina Frasse här: https://www.villaminnet.se/2016/02/gentlemannen-frasse-kan-det-har-med-pensionat/

Allt som oftast så blir tomheten för stor och man bestämmer sig för att skaffa en ny liten familjemedlem. Välkommen till oss lille Tesoro (som betyder skatt på italienska)! Maken till söt kattunge har vi väl sällan skådat. Man ser allt att han har lite helig Birma i sig. Han är såå nyfiken och väser på alla katter eftersom han tror han är större än vad han är. Alla andra katter i hotellet måste gå till Tesoros dörr för att kolla upp vad det är för en liten väsande sak med den lilla rösten.

Vi kan bara säga – underbart val till ny familjemedlem! 🙂

Här är jag

Här är jag

Liten skatt

Liten skatt

Tesoro

Tesoro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *