Katthotellet Villa Minnet

En sportlovsbäbis!

Vilken rush det var igår och idag då! Det märks att Sverige åker skidor denna vecka! Vissa har dock valt bort kylan och snön för bad och värme på exempelvis Maldiverna. Inte illa det heller! Nu har nästan alla sportlovsgäster checkat in och som vanligt är det pratigt, väsigt, mysigt och många kära återseenden när så många checkar in samtidigt.

Vi höll på att smälta av lycka när vi för första gången fick in en jätteliten Maine-Coon-tjej vid namn Phoebe. Det är första gången vi har fått hålla i en 13 veckor liten Maine Coon och vi kan bara säga att alla borde testa det! Vilket litet knytte och halledodanedå vilken mysig personlighet hon har! När hon inte spinner eller sover, så är det full fart i korridoren med fullt fokus på fjädervippor eller leksaksmöss. Hon varvar detta med att moffsa i sig kittenmat för att sedan upprepa allt igen.

Här har ni lite bilder på den här godbiten! Vi återkommer med fler bilder på andra gäster snart!

Phoebe

Phoebe

Phoebe är en ståtlig liten Maine Coon

Phoebe är en ståtlig liten Maine Coon

Nu är jag helt slut som katt säger Phoebe

Nu är jag helt slut som katt säger Phoebe

Skulle vi inte leka

Skulle vi inte leka

Den här fjädern är väldigt spännande

Den här fjädern är väldigt spännande

Vad är det där för något säger Phoebe

Vad är det där för något säger Phoebe

Mina små tänder kan bita sönder allt

Mina små tänder kan bita sönder allt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *