Katthotellet Villa Minnet

Lugnet före sportlovet

Snart är det dags för sportlov här i Stockholmstrakten och i slutet av den här veckan så kommer anstormningen av alla härliga kattgäster. Sportlovet är verkligen stammisarnas tid och 18 av våra 20 rum kommer bebos av tidigare gäster hos oss – ett underbart betyg till oss måste jag säga! 🙂

Men innan dess så tar vi hand om de katter som bor här hos oss just nu – Bob Hund, Dexter, Kleo och Zessan (förutom Bob Hund, bara stammisar…). Kleo är en underbart social och härlig katt och som inte kan få nog av vårt sällskap. Matte poängterade att hon kunde vara lite svår i maten vid incheckningen men det har vi inte sett ett spår av. Det är renslickade skålar hela tiden och det är härligt att se! 🙂

Nu när det är lågsäsong så försöker vi att uppgradera alla till sviter så att de kan njuta av sina egna uteplatser. Den som njuter mest av det är nog den härlige lille Dexter.

Tänk på att se över era sommarsemestrar och boka in era katter redan nu. Vecka 28-30 är tyvärr redan fullbelagt.

Åh du luktar så gott plastmatte säger Dexter

Åh du luktar så gott plastmatte säger Dexter

Dexter

Dexter

Zessan

Zessan

Kleo

Kleo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *