Katthotellet Villa Minnet

Nisse och Nisse?!

Hej Hussar och Mattar!

Ja, vem är det som skriver egentligen? Om Nisse2 låter Nisse1 tala först så blir det enklare säger Nisse1! Jag har faktiskt varit här mest och det ska banne mig inte Nisse2 ta åt sig äran av även om han är, enligt mig, en förbaskat snygg och ståtlig Nisse. Här checkade jag in i dagarna och så blev det helt plötsligt så där konstigt – jag var redan här! Eller nästan i alla fall för i rum 19 så bodde det redan en Nisse som såg ut precis som jag och var precis som jag! Helt sjukt ju! Hur kan det finnas en svartvit huskatt, med samma namn, samma mysiga humör och samma rondör (OK – jag är aningen rundare men inte mycket) på samma hotell på samma gång?

Nisse2 här ber att få ordet liksom. Det är mycket snack på Nisse1. Han må se ut ungefär precis som jag och man kan tro att vi har samma kattmamma men jag har faktiskt lite annorlunda ögon och jag är faktiskt en aning mer atletisk. Inte mycket. Men ändå. Det lustiga är att både jag och Nisse1 äter precis samma mat också. Jag får, trots att Nisse1 är en halvtafflig bild av mig själv, hålla med om att jag har hittat min dubbelgångare här på detta eminenta hotell. Och han är faktiskt väldigt snygg och ståtlig måste jag erkänna.

Vi har tillsammans kommit fram till att det vore kul att bryta sig ut ur våra rum och se om den där matgubben som hasar runt här på morgonkvisten skulle upptäcka om vi har bytt rum! Det är sånt som vi snackar om på kvällskvisten säger både Nisse och Nisse.

Nisse1, i koncert med Nisse2, ber att få hälsa till sina underbara kattföräldrar. Vi hoppas båda två att vi får se er snart säger Nisse och Nisse

Nisse1 utforskar

Nisse1 utforskar

Nisse1

Nisse1

Nisse2 ute på äventyr

Nisse2 ute på äventyr

Nisse2

Nisse2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *