Katthotellet Villa Minnet

Snön vräker ju ner!

Ja, det är inte ofta vi har så här pass kallt i vår huvudstad och vi hoppas att ni som är på skidsemester inte huttrar ihjäl i skidliftarna eller i stugorna. Här tänder vi numera brasa varje dag för att hålla ordning på värmen på torpet! Det är inte lätt med ett hus byggt 1909. Blåser det utomhus så blåser det ofta rakt in. Burr! Så är det dock inte i katthotellen. De är isolerade enligt lite modernare standarder och vill man värma sig en kall dag så knatar man bara dit och får värme dubbelt upp. En varm miljö med massvis av varma gosbollar! Ett riktigt win-win kan man säga! 🙂

Vi har så klart massor av katter som vill hälsa men just idag så rör det sig om Mozart, Torsten och Hera och Zimba och Malte. Just Malte ville absolut inte vara med på bild dock. Han är en kolsvart katt och älskar sin holk som han ligger i och det blir svårt att få ett riktigt scoop där. Vi kämpar på med att få ett bra foto av honom och återkommer förhoppningsvis med det! Hans kompis Zimba är dock mycket fotogenique och älskar att posa. Vi har mer än ett tjugotal bilder av honom.

Torsten och Hera är riktiga stammisar och är här för sjätte gången nu. Torsten är en av de få katter som knatar ut i köldknäppen och trotsar Kung Bore. Inte konstigt med tanke på pälsresurserna där! Mozart, som bor i eget rum är en riktig pratkvarn. Det går inte att gå förbi Mozarts rum utan att bli påmind om att han är där. Nej. Mozart hälsar att han vill ha uppmärksamhet och det får han! 🙂

Ni får även en bonusbild på den lilla Choklad-Burman Molly som fastnade fint på bild samt på en eftertänksam Smilla!

Molly

Molly

Smilla tänker

Smilla tänker

Ser ni vad vacker jag är?

Ser ni vad vacker jag är?

Du då Romeow - vill du inte leka?

Du då Romeow – vill du inte leka?

Här på diskbänken sitter jag nog ett tag

Här på diskbänken sitter jag nog ett tag

Torsten och Hera har rejäla vinterpälsar

Torsten och Hera har rejäla vinterpälsar

Zimba

Zimba

Vill du leka med mig Kenzo

Vill du leka med mig Kenzo

Mozart

Mozart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *