Katthotellet Villa Minnet

Besökare

Det är alltid kul med besökare som vill komma och titta på vårt hotell och träffa oss innan de bokar för första gången. Är man som vi stolta över sin verksamhet så är det bara roligt! Men det som är ännu roligare är när det kommer besökare som verkligen har kollat igenom bloggen och har full koll på gästerna! Häromdagen så hade vi ett trevligt par som kom och tittade och var så förtjusta över att de fick se den ”lilla skatten” (Tesoro) i verkligheten. De hade ju såklart läst tidigare blogg och kollat på den senaste videon. Då blir vi superglada!

Det är så kul också att våra gäster visar sig från sin bästa sida när det kommer besökare. Vi har ju den härlige gubben Bosse här just nu. Bosse är en Cornish Rex på 11 år, pratglad och väldigt social. Han ska alltid hoppa upp på axlarna och sitta och gosa kind mot kind. Så också på våra glatt överraskade besökare. Bosse gosar helt enkelt med alla. Underbart att se! Bosse har också en tendens att mysbitas så just nu går jag omkring med ett kärleksbett på kinden. Det får man helt enkelt stå ut med! 🙂

En annan liten Rex har vi i Elvira och hon är en Devon Rex. Man skulle kunna tro att de bägge katterna borde vara tvärtom – att Bosse borde vara en Devon och Elvira en Cornish. Men icke. Underliga äro raskatternas utseende ibland!

Bosse

Bosse

Snart tar jag sats...

Snart tar jag sats…

Elvira

Elvira

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *