Katthotellet Villa Minnet

En liten solskenshistoria

Vi har haft Tarzan hos oss vid några tillfällen nu. Han är en underbar Russian Blue med en härlig personlighet. Vi blev helt bedrövade när vi hörde att han hade blivit överkörd och så illa att hans ben blev helt krossat. Matte blev såklart mycket fundersam om han kunde få ett värdigt liv fast han bara skulle ha tre ben. Men det var ju Tarzan – så det var ju egentligen inget att fundera på och så amputerades hans ben. Han har hämtat sig otroligt bra och försöker komma underfund med balans och hur han ska ta sig fram. Han hoppar lätt upp i vårt klösträd och på uteplatsen så har han varit uppe på platån. Visst är han såå fin och duktig? Se filmen på vår facebooksida.

Vi har också en påskhälsning från Doris!

Doris

Doris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *