Katthotellet Villa Minnet

Full rulle i katthotellet!

Vi har ingen aning om vad det råkar vara med just denna vecka men nu till helgen så har vi hela 15 rum fulla med gäster. Det kanske är sena sportlovsfirare men vi har betydligt fler gäster än vi hade väntat oss. Det är förstås jättekul!

Vi har väldigt många gäster som vill hälsa till alla sina älskade hussar och mattar. Babz och LaToja har varit hos oss förut och har gjort sig helt hemmastadda här. LaToja hälsar att hon älskar att gosa kind mot kind medans hon försiktigt sniffar in den konstiga lukten av plasthusse och plastmatte här! Båda två har fått sig lite förstärka frukostar då och då i form av våtmat som de slafsar i sig högt och ljudligt!

Vi har en massa nykomlingar också som ännu inte varit hos oss. James och Rihanna verkar ha gått på ur- och skurdagis när de var små för de är i princip ute hela tiden. In och ut och ut och in. I snöblandat regn, frost eller pulssnö. Det spelar ingen roll. Rihanna är en riktig pratkvarn och uppskattar mycket mys men inte att bli runtburen så mycket. Lagom är bäst!

Saga och Siri är inte ens ett år gamla men det har, efter lite skepsis, blivit hög svansföring på dem båda även om de är mycket tveksamma till att knata ut i snön. De kanske tycker att Torsten väsnas för mycket där ute när han påkallar allas vår uppmärksamhet!

Babz

Babz

LaToja

LaToja

James

James

Rihanna

Rihanna

Rihanna älskar att prata

Rihanna älskar att prata

Siri

Siri

Saga

Saga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *