Katthotellet Villa Minnet

Nya leksaker. Nytt bus.

En ny leverans anlände på morgonkvisten och katterna var utom sig av glädje över paketets innehåll. Nya leksaker, nya snacks och annat mumsigt. Så fort dörren öppnades till hotellet satt varenda katt vid dörrarna och fäste blicken! Alla var förväntansfulla över att få sätta tänderna i de nya leksakerna och busa av sig ordentligt.

På bilderna ser ni Sibiriern Pontiac i farten med fullt fokus på dagens favoritleksak – det lila kattspöet med kulor skramlandes i handtaget med en riktigt tålig lädervippa. Vipporna går åt som smör i solsken här annars men den här gången kanske de räcker lite längre 🙂 Hans rumskamrat och yngre halvbror, Turbo fastande också fint på bild. Turbo är inte ens ett år gammal och har inte hunnit få sin ståtliga man ännu!

Någon som också gärna vill skicka en liten hälsning är Ragdollgrabben Kenzo – den vackra Ragdollen som visade upp sig från sin bästa sida idag! Det blev mängder av bra bilder på honom. Man får ju leta efter vackrare ögon! Ha ett fortsatt härligt sportlov önskar vi!

Pontiac med nya grejerna

Pontiac med nya grejerna

Turbo

Turbo

Kenzo närbild

Kenzo närbild

Pontiac

Pontiac

Kenzo

Kenzo

Kenzo inspekterar

Kenzo inspekterar

Kenzo med de vackra ögonen

Kenzo med de vackra ögonen

Snygg-Kenzo

Snygg-Kenzo

 

En tanke om “Nya leksaker. Nytt bus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *