Katthotellet Villa Minnet

Sportlovet tar slut och tomten knackar på!

Ja, i morgon är det söndag och det innebär slutet på sportlovet för många. Precis som vanligt så är det en jätterusning här i morgon då vi har hela 11 utcheckningar på samma dag. Det är mer än halva hotellet som töms och vi återgår till vår normala lågsäsongsbeläggning. Det är dock ganska många gäster hela vägen fram till påsk som återigen tar oss med storm i vecka 13-14!

Med det sagt, och med tanke på att våren inte ens har anlänt, så vill vi ändå påminna er som har julplaner för 2018-2019 att boka ert rum. Vi har redan fått in 4 bokningar (alltså 20% fullbokat) över både jul- och nyår och det är något som vi tidigare inte har upplevt så här tidigt på året. Vet ni med er att ni kommer behöva hjälp med era pälsklingar så kan ni alltid boka en viss period nu och justera den senare när ni vet de exakta datumen.

Vi rundar av denna fantastiska sportlovsvecka med ett gäng härliga bilder på gäster som ännu inte har fått hälsa hem! Bättre sent än aldrig säger Stepan, Molly & Blue, Skrikis, Doris, Lexus och Kiwi. Vi lyckades även till sist få en bild av blyge Malte också. En katt som helst inte är med när kameran är i farten 🙂

Stepans matte – hojta till om du vill ha bilden högupplöst som bakgrundsbild till datorn t ex! Fotot blev ju underbart fint på Stepan!

Stepan

Stepan

Molly

Molly

Blue

Blue

Skrikis

Skrikis

Doris

Doris

Lexus

Lexus

Kiwi

Kiwi

Malte

Malte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *