Katthotellet Villa Minnet

Newbies

Vi har några förstagångsbesökare här på hotellet den här veckan. Vi har Ascot & Windsor – två sibbetjejer på dryga ett år som var väldigt blyga när de kom. Det här med att bo på hotell var ju oändligt läskigt. Nu när de har bott in sig är de nyfikna och otroligt busiga vilket är härligt att se! Sedan har vi Sessan & Sotis, två enormt gosiga huskatter som älskar att vara ute. Två stycken andra huskatter som stormade in på hotellet är Pyssel & Moggis. De bodde in sig med en gång och trivs hur bra som helst. Just nu väntar de på att Felis ska åka hem så att de kan få uteplatsen. 🙂

Alla mår bara bra och de hälsar till alla hussar och mattar!

Ascot

Ascot

Windsor

Windsor

Sessan

Sessan

Sotis

Sotis

Moggis

Moggis

Pyssel

Pyssel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *