Katthotellet Villa Minnet

Tack för denna påsk!

Ja, vilken påsk det har varit här på Villa Minnet! Det har varit fullt av liv i vartenda rum i över en veckas tid och nu så här på söndagens kväll, efter rushen av utcheckningar både idag och igår, så får man chansen att reflektera över vilken härlig samling katter vi haft hos oss och hur lyckligt lottade vi är över att få ta hand om era älskade familjemedlemmar!

Vi har haft en trebent katt, en enögd katt, tre stycken katter med tratt, katter med medicinbehov av alla de slag, gamla katter, kattungar, sibirier, brittiska korthår, heliga birmor, underbara huskatter, burmor, maine coons, blyga katter, väsiga katter och allt där emellan. Strax över 40 katter har checkat in och ut hos oss under påskledigheterna.

Med så många katter att ta hand om så har vi under påskveckan tagit in ett antal gästspelare här. Vi har haft en av våra kattgosare här. Vi har öppnat upp för en jättefin barnfamilj som varit här flera timmar och gosat med alla samt att vi har haft 4 ungdomar som som arbetat i pass och hjälpt till. Katterna verkar ha uppskattat all uppmärksamhet och det märker vi när vi nattar dem och när alla är till freds. Tusen tack till alla ni som varit här och givit katterna all kärlek de förtjänar!

Melli med tratt

Melli med tratt

Clara visar tandgarnityret

Clara visar tandgarnityret

Frasse spankulerar runt

Frasse spankulerar runt

Charlie

Charlie

Lilla Isolde med sin tratt

Lilla Isolde med sin tratt

Larissa sitter vacker tass

Larissa sitter vacker tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *