Katthotellet Villa Minnet

Vi älskar våra stammisar!

Och därför så har vi nu äntligen startat vårt stamkundsprogram! Hos oss blir man Kattguldskund om man gjort 5 bokningar och då får man 20% rabatt på alla kommande bokningar! Silverkund blir man när man har gjort 3 bokningar med motsvarande 10% rabatt på kommande bokningar. Se mer under priser. Alla berörda har fått ett mail ang detta.

Nu till våra härliga söta kissar som vi har här. Igår blev det veterinärbesök med den lilla Melli. Hon hade tidigare blivit biten av en elak katt innan hon checkade in och såklart blev det infekterat med sprucken varböld som ett brev på posten. Hon mår bara bra trots tratt och dränage!

Winston, den stora björnkatten låter alla i lilla hotellet veta att han finns. Han pratar högt och ljudligt med alla som vill lyssna. Clara, den söta Maine Coonen får hålla för öronen ibland… :-). Stella börjar lugna ner sig nu och har varit väldigt väsig fram till nu men nu börjar hon visa sig från sin fina sida.

Stamkundsprogram

Nytt Stamkundsprogram!

Melli

Melli

Clara

Clara

Winston

Winston

Stella

Stella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *