Katthotellet Villa Minnet

Bengalbonanza!

Idag fick vi in två bengaler till… Just nu har vi sex bengaler i stora hotellet. Ni kan ju förstå själva hur det låter ibland! 🙂

Wonka & Zoya som kom först var såklart väsiga när de kom. Nu efter någon vecka är de världens gosigaste och älskar varandra. De tittar på de andra bengalerna som väser och morrar och man riktigt kan se hur Wonka tänker ”Ja ja, låt de hållas – jag kan ändå äta alla de där småbengalerna till frukost”. Han ligger så majestätiskt och tittar ner från sin hängmatta, precis som en leopard som vilar i sitt träd. Zoya som är en snöbengal pratar så där fantastiskt mysigt när hon hela tiden vill ha vår uppmärksamhet.

King & Legend är nya bekantskaper. King älskar uteplatsen och Legend är inte mycket sämre och följer efter sin kompis titt som tätt.

Jazz har fått en bäbisbengal som ”kompis”. ”Hur tänkte min husse och matte nu?” tänker Jazz. ”Måste jag står ut med den där bäbisen för alltid?” Den lilla Joy är bara 7 månader och Jazz tycker hon är oändligt jobbig. Jazz fräser på allt och alla men vi har fått lite mys i hemlighet hon och jag. Hon vill ju inte visa för någon annan katt att hon inte skulle arg för ett ögonblick! 😉

Ja, ja det är ingen lugn stund med bengaler i hotellet. Och framförallt inte sex st. 🙂

Wonka

Wonka

Zoya

Zoya

Legend

Legend

King

King

Jazz

Jazz

Joy

Joy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *