Katthotellet Villa Minnet

Lata dagar

Vi fortsätter alla att, utan att skämmas, njuta till fullo av denna sanslöst varma och härliga majmånad. Det är väl bara gräsmattan som inte tycker om vädret tror vi. Annat är det med alla våra gäster – när man kommer ner på morgonkvisten med kaffekoppen i högsta hugg så ligger det katter och slappar och halvhänger med tassarna på varenda uteplats. De passar på i morgonsolen innan det börjar steka alltför mycket!

Vi har de riktiga seniorerna Anubis på 19,5 år samt Mischa på 16 år som gärna vill hälsa hem. De hälsar båda att det går minsann alldeles utmärkt att vara pensionär och samtidigt bo på hotell! Speciellt som man får extra mycket varsam behandling och borstning där man inte kommer åt med sina stela leder.

Sulo, den lilla huskatten, var i början lite arg på omgivningen men nu har han fullständigt blommat ut. Han ligger bäbis i famnen, han stryker sig mot benen och pratar och vill bli upplyft precis hela tiden!

Cleo hälsar också att det där med medicinen fungerar finemang! Så länge man först använder den speciella mysborsten som lämnades av matte. Då blir man till freds även om det återstår någon dag eller två innan man är helt nöjd med rummet och framförallt grannarna!

Vi kunde inte motstå att skicka med lite fler bonusbilder på Juicy och Lucita – de två underbart fina Norska Skogkattjejerna som nu äger sin uteplats till fullo!

Mischa

Mischa

Anubis med kattgräset

Anubis med kattgräset

Sulo på sin älskade uteplats

Sulo på sin älskade uteplats

Cleo i sin sovhörna

Cleo i sin sovhörna

Lucita fick hundutseende

Lucita fick hundutseende

Vackra Juicy

Vackra Juicy

Lucita inspekterar Denvers tass

Lucita inspekterar Denvers tass

Juicy gottar sig

Juicy gottar sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *