Katthotellet Villa Minnet

Nyfikna filmlegendarer

Bröderna Gandalf och Yoda checkade in på hotellet för ett par dagar sen och de börjar verkligen stormtrivas. Yoda är en viss matglad herre som väger imponerande 8 kg. ”Det finns så mycket som måste utforskas innan vi vågar oss ut på uteplatsen – den är än så länge väldigt läskig även fast solen gassar. Men vi blir modigare och modigare! :-)”

En annan nyfiken-i-en-strut-katt är Daiwa. Hon är en ettårig ragdoll och vi har aldrig sett på maken till fantastisk päls. Hon måste fortfarande ha bäbispälsen kvar för hon är bara ett berg av fluff. 🙂

Yoda

Yoda

Kanske det finns något mer gott i den här muggen...

Kanske det finns något mer gott i just den här muggen…

Gandalf

Gandalf

Va, får nån annan godare mat än jag....

Va, får nån annan godare mat än jag….

Daiwa

Daiwa

Daiwa vill leka

Daiwa vill leka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *