Katthotellet Villa Minnet

Fortsatt trevlig midsommar och grattis Juni!

Hoppas ni alla har haft ett fint midsommarfirande trots det kanske inte så optimala vädret!

Här på Villa Minnet trivs alla katter och de hälsar till alla mattar och hussar vart ni än är i världen. Vi har främst två européer som vill hälsa hem – Bella och Lisa. Två underbart gosiga katter som trivs på sin uteplats. Och idag ska vi inte glömma bort Juni som fyller 1 år idag – grattis till dig du fina huskatt! Vi firade dig med en ordentlig smarrig portion med god blötmat som slukades direkt! :-). Vid tangenterna är även Sumo & Izzo som hjälper till på kontoret – alltid lika härligt att få ”hjälp” när man knappar på tangenterna… 🙂

Ha en fortsatt härlig midsommarhelg!

Lisa

Lisa

Bella

Bella

Juni smaskar på sin 1-årsdag

Juni smaskar på sin 1-årsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *