Katthotellet Villa Minnet

Hälsningar från hotellet!

Det är mycket som händer på söndagar och måndagar här på Katthotellet nu under sommaren – många checkar ut och lika många checkar in och vi har fullt upp med att feja i rummen, kamma yviga hårbollar ur långhåriga pälsar, gosa med alla och och se till att alla är nöjda och belåtna!

Att fota av alla vackra gäster är också något som vi alltid gör och idag får ni säga hej till ett vackert Burmapar i form av Chelsea och Padmé. Padmé är den som är lite mer stursk och som gärna är med överallt men nu har även Chelsea förstått att det inte är så farligt att bo på hotell. Båda två är, precis som Burmor alltid är, otroligt gosiga och vänliga!

Sen har vi ju Bamse! Och visst gör den maffige Norske Skogkatten Bamse skäl för sitt namn! Det är en riktigt stadig brumbjörn att hålla i famnen och vi har kämpat på med att kamma honom för han har päls så det räcker och blir över för minst tre vanliga katter!

Vi avslutar med en närbild på Mancello – en Maine Coon som vi haft här förut och som är ståtlig som få! Ha en fortsatt härlig sommar önskar alla vi här 🙂

Bamse med de enorma tassarna

Bamse med de enorma tassarna

Chelsea

Chelsea

Padme

Padme

Ståtlige Mancello

Ståtlige Mancello

Mäktige Bamse

Mäktige Bamse

Bamse

Bamse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *