Katthotellet Villa Minnet

Ocicats och många fler!

Det är full aktivitet här i det fullsatta hotellet och det checkas in och checkas ut hela tiden! Nu till midsommar har vi sällskap av mängder av floffbollar och två katter som fått oss att höja lite extra på ögonbrynen var ett par, för oss, sällsynta Ocicats – en ras vi aldrig tidigare haft här! På avstånd trodde vi först att det var ett par bengaler som kom men vid närmare inspektion så var det något som inte stämde 🙂

Ocicats kommer från en mix av Abessinier och Siames. Vem hade kunnat ana att en korsning av dem skulle ge en katt med prickar som ser ut som en Ozelot som rasnamnet delvis är inspirerat av? Häftiga är de i alla fall och, som vi upptäckt, väldigt mysiga och nyfikna! Rufus hälsar att han och Hilda får plats i holken tillsammans och de är oskiljaktiga!

Ragdollen Tyson och huskatten Juni vill också hälsa hem med ett par fina bilder! Ezra – det brittiska korthåret (den ”lilla” spinnmaskinen), och tillika vän till Rufus och Hilda, hälsar även han!

Rufus i all sin prakt

Rufus i all sin prakt

Hilda

Hilda

Juni

Juni

Tyson

Tyson

Ezra

Ezra

2 tankar om “Ocicats och många fler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *