Katthotellet Villa Minnet

Ovisshet och långresa…

Det har hänt ett par gånger förut att vi får in katter till oss vars husse eller matte inte klarar av att ta hand om dem under en tid och vi tycker att det är lika hjärtskärande varje gång. En gång var det till och med en läkare som lämnade in en katt hos oss i ägarens ställe och då var utgången högst oviss.

Nu har vi haft de alldeles underbara huskatterna Jill och Monster hos oss i snart 2 veckor och vi blir så glada när vi hör att ägaren är på bättringsvägen och vi önskar en snabb tillfriskning av hela vårt hjärta så att Jill och Monster får komma hem till sitt älskade hem. Det märks att de här katterna är någons ögonstenar!

I samma hotell har vi även en liten tjej vid namn Lillan som önskar hälsa Matte och mini-Matte så gott på sin långresa! Hon hälsar att det här med uteplats var hennes grej. Vi ser egentligen bara att maten inomhus försvinner och att det blir resultat i lådan. Resten av tiden spenderas helt och hållet på uteplatsen i värmen men hon kommer fram till fönstret för lite gos och kel då och då!

Lillan

Lillan

Monster

Monster

Jill

Jill

2 tankar om “Ovisshet och långresa…

  1. Anna Jonsson

    Hej! Lillans Matte och mini-Matte 🙂 här. Tackar för det mycket fina blogg inlägget, som stillar vår saknad och Mattes- hönsmatte oro. Är så glad att bästa lilla tjejen njuter av mat och utevistelse (låter som vår Lillan det)!

    1. Nicholas Inläggsförfattare

      Hon hälsar så gott tillbaka! Vi ska precis gå och natta i hotellen nu! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *