Katthotellet Villa Minnet

Här på ”låtsas”

Ibland blir livet inte riktigt som man tänkt sig och sin planerade resa inte blir av. Vad gör man då med sin bokade plats på katthotellet? Jo, man checkar in iallafall för att vänja sin katt att bo på hotell helt enkelt. Precis så blev det för Doris den här gången. Hon är inte van vid andra katter och från början så väste hon på allt och alla. Nu har hon börjat mjukna lite, och hon ligger inte bara i sin holk, utan börjar bli mer och mer nyfiken – en riktigt fin katt! Det är den åttonde Doris vi har haft boende här på katthotellet – en av våra vanligaste tjejnamn m a o… Och vem tittar fram bakom gallret om inte Doris nr 1. I’m just saying… Och Toffee ville också vara med på en fönsterbild från kontoret… 🙂

Andra katter som vill hälsa hem är Tesoro som vi lyckades fånga sovandes så härligt i hängmattan och Monster som njuter av sin uteplats för stunden.

Doris

Doris

Tesoro

Tesoro

Monster

Monster

Toffee

Toffee

Doris1

Doris1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *