Katthotellet Villa Minnet

I väntan på regnet

Ja, i den här värmeböljan så är nästan alla katter inne. Åskan går men det kommer inget regn. Kom igen nu då! Måste vi dansa regndansen?? 🙂

Med oss i den här bloggposten är Haldus. Han är en gigantisk sibirisk hanne på en 8 kg. Jag förstår inte hur han får plats i holken!. En enorm rumpa har han med en massa päls! :-). Vi har fått tillåtelse av ägarna att raka magen om det skulle bli för varmt…

Vi har även Bastian som är en riktig snygging. Vi har ju som ni vet en del förkärlek till röda katter eftersom våra egna norskisar är röda och creme tabby. Hans kompis Lexa kommer i en annan bloggpost. Ni vet, svarta katter och fotografering – ingen bra kombo…

Vi har en massa andra katter som vill hälsa hem också så ta en titt på alla fina bilder nedan!

Haldur

Haldus

Bastian

Bastian

Linus

Linus

Sessan

Sessan

Zingo

Zingo

Leo

Leo

Romeow

Romeow

Ziggy

Ziggy

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *