Katthotellet Villa Minnet

Mitt hjärta smälter!

Mitt hjärta smälter alltid när vi får in en riktigt gammal och skruttig katt. Den 18-åriga Morris har tidigare varit en stor och ståtlig hanne på närmare 9-10 kg, men nu väger han en ynka 4 kg och både hör och ser dåligt. Lilla hjärtat! Morris kom hit och fick vända i dörren då det visade sig att han inte hade sitt vaccinationsintyg intakt. Han var så risig på senaste besöket hos veterinären att de trodde de skulle behöva avliva honom och då glömdes vaccinationen bort i allt kaos. Ägarna tog hem honom och såg till att Morris inte alls hade satt sin sista tass på jorden utan trivs fortfarande i deras sällskap. Hans kompis Morgan fick stanna kvar hos oss men blev hämtad idag eftersom Morris kände sig så ensam. Lille hjärteskrutten!

Jag säger bara välkommen tillbaka på riktigt en annan gång! 🙂

Morris

Morris

Morgan

Morgan

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *