Katthotellet Villa Minnet

Vilket underbart jobb!

Det känns nästan som om man är ”ensam kvar i stan” dagar som dessa då den sanslösa värmen lockar iväg alla till hav och sjöar. Det är en underlig tystnad som parkerat sig över Viby och katthotellet. Det är helt vindstilla och till och med fåglarna verkar ha givit sig av. Det är som om hela området håller andan i väntan på ett åskväder eller ett regnmoln.

Nu går emellertid fläktar på högsta varvtal inne i hotellen och det är faktiskt riktigt behagligt att vara inomhus. Golven är riktigt svala och det är på dem som vi finner flertalet vackra kattgäster dra sin för- och eftermiddagsslagg.

Helt stilla är det dock inte. Igår beväpnade vi Astrid – en av våra duktiga sommarjobbare – med kamera och bad henne knäppa så många fina bilder hon kunde av våra otroligt fina gäster. Astrid verkar ha fått kläm på det här med en gång och ja, ni kan ju själva se vad resultatet blev! Vi har sagt det förut men säger det igen – vilket underbart jobb vi har här i hotellet! Varma hälsningar från oss alla till er alla denna vackra sommardag.

Sixten är bra ståtlig och han vet om det

Sixten är bra ståtlig och han vet om det

Smilla med de mest fantastiska ögonen

Smilla med de mest fantastiska ögonen

Melker från sin snygga sida

Melker från sin snygga sida

Linus är en stilig herre

Linus är en stilig herre

Lille Leo pratar massvis

Lille Leo pratar massvis

Ernst är fokuserad

Ernst är fokuserad

Lilla Siri

Lilla Siri

Morriz i farten

Morriz i farten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *