Katthotellet Villa Minnet

Sommaren bara fortsätter!

Än så länge så har vi högsommar här och det märks på såväl temperatur som i alla rummen som alltjämt är fulla av härliga pälsbollar! Nästa vecka börjar det dock märkas att många sommarfirare kommer tillbaka till stan och hämtar ut sina familjemedlemmar och i nästa vecka så är det inte längre helt fullt här. Dock märker vi att många väljer att ta en något sen bonussemester under september månad i år och det ser ut som om vi får fullt upp väldigt snart igen!

Vi har så klart många som vill hälsa sina älskade hussar och mattar och just idag så är det Thorsten – den stora och ståtliga Ragdollen samt Sauron – huskatten med det mäktiga namnet som säger hej! Båda två har bott in sig ordentligt och det är hög svansföring i korridoren när de ränner runt här 🙂

Ha en fortsatt härlig sommarvecka hälsar vi er alla!

Thorsten

Thorsten

Sauron

Sauron

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *