Katthotellet Villa Minnet

Trycktest av kattluckan

Hmmm ibland får vi in katter som är lite rundlagda, milt uttryckt… Nu har vi iaf fått trycktesta luckan. Efter lite insugning av magen så hälsar Sigge att det funkar bra! 🙂 Sigge är världens gosigaste och trivs alldeles utmärkt hos oss.

I samma hotell bor de underbara burmorna Bertie och Idun. Idun är en burma-bäbis på nio månader och lika fin som sin vän Bertie. Titta igen på den fina videon vi fick på Bertie första gången hon var här hos oss och när hon var bäbis.  https://www.facebook.com/katthotellet/videos/752414501611592/

Vi säger det igen. Om vi skulle skaffa en tredje katt så kommer det definitivt att bli en burma-bäbis. En hona. Som Bertie.

Och så lite bonusbilder på Smilla och en väldigt nöjd Turbo. Såå fina!

En supernöjd Turbo

En supernöjd Turbo

Smilla

Smilla

Sigge

Sigge

Bertie

Bertie

Idun

Idun

En tanke om “Trycktest av kattluckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *