Katthotellet Villa Minnet

Har ni glömt mig säger Trollet?

Nej – det är så klart att vi inte glömt bort att fota av Trollet. Trollet (tjejtrollet i detta fall) har helt enkelt varit lite upptagen med att ligga på platser där man inte nödvändigtvis får så bra bilder! Idag tog vi saken i egna händer och placerade Trollet på en plats där Trollets fina kattansikte kommer till rätta! Vi fick en hjälpande hand av vår egen Skogkatt Denver som höll Trollet engagerad och uppmärksam under fotosessionen! Vi tycker Trollet blev supervacker på bild!

Vi har väldigt många ståtliga gäster nu och några som också vill hälsa är Vicke och Carry – de två snygga Sibirierna! Vicke befann sig lägligt nog på uteplatsen – även där distraherad av vår Skogkatt – och kunde snabbt ”strike a pose”. Carry, däremot, har varit aningen skeptisk till det här med hotellnätter och på bilden måste vi medge att det ser ut som Carry sett ett spöke men vi vet att det kommer ge sig snart – det är en väldigt gosig kittekatt!

Sist, och inte minst så klart, har vi Zingo och Lurven – huskatterna och Katten-Gustaf-Lookalikes! Dessa snyggingar spenderar cirka 99,99% av sin tid utomhus och de hälsar hem att de är riktigt nöjda över att ha fått sin uteplats!

Trollet

Trollet

Vicke

Vicke

Carry

Carry

Lurven

Lurven

Zingo

Zingo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *