Katthotellet Villa Minnet

Nya ansikten!

Nu börjar det bli ganska småkyligt på dagarna och definitivt på nätterna! Våra svitgäster har därför så smått fått lära sig hur man använder kattluckan för att komma in och ut. Vissa vet redan från början hur allt fungerar och gör de inte det så har vi lite kattluckeskola med dem 🙂 De allra flesta fattar galoppen efter ett tag!

I veckan så checkade Hugo och Maja in. De känner varandra sedan tidigare men enligt ägarna som kom samtidigt så har de inte så där jättemycket till övers för varandra så de fick varsina rum bredvid varandra. Vi har då inte märkt att de sitter och väser på varandra i alla fall! Maja var lite skeptisk i början men har blivit världens mysigaste Sibirier nu! Hugo – den stora Brittiska korthårsgrabben – var ännu mer skeptisk till hotellvistelse men har tinat avsevärt senaste dagarna.

En annan sak är det med Agata. Hon är arg hon. Väldigt arg. Vi har provat alla metoder för att blidka Agata men det har inte hjälpt. Man får smyga längs med väggarna när man går in i rummet och grejar med kattlådan och fyller på mat. Det är väldigt sällan som vi inte lyckas bli kompis med gästerna men vi kämpar på!

Sen har vi ju Soya – lilla svarta huskattstjejen som anlände i en riktig vintage-kattbur. Soya är 13 år och är glad mest hela tiden. Hög svans och med ett, som ni ser, smittsamt leende när hon pratar tillbaka! Jättegullig!

Soya

Soya

Gosbollen Maja

Gosbollen Maja

Hugo

Hugo

Agata

Agata

Maja

Maja

Soya med en lite teefie

Soya med en lite teefie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *