Katthotellet Villa Minnet

Svarta-katt-veckan!

Här i hotellet råder härlig sensommarstämning! Vi har många katter trots att det inte är en typisk högsäsong. Det som förvånat oss är hur många av dessa katter som är svarta huskatter! Vi har 7st här just nu och det är nog det mesta vi haft!

Nisse och Alfred är nya gäster som aldrig varit här förut. De hade dock inga som helst problem att skutta ut ur sina burar och börja utforska och greja och fixa! Det är ett par jättegosiga grabbar som gärna låter sig skopas upp för lite famngos! De hälsar att allt går så bra!

Sen har vi en mix av nya och välkända ansikten här! Vi har Skuggan, Czesio, Zara, Niño och Kasper. Kasper som aldrig varit på pensionat tidigare är inte längre arg och rädd utan han börjar bli nyfiken han med.

Vi undrar om ägarna ser vem som är vem egentligen? 🙂 Det finns en viss risk att vi har blandat ihop Nisse och Alfred… 🙂

Skuggan

Skuggan

Niño

Niño

Alfred är trött

Alfred är trött

Alfred

Alfred

Nisse

Nisse

Alfred & Nisse spanar

Alfred & Nisse spanar

Jelly Beans

Jelly Beans

Kasper

Kasper

Czesio

Czesio

Zara

Zara

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *