Katthotellet Villa Minnet

Full fart i hotellet!

Ja, vi har en härlig skara med rackar-katter hos oss just nu och det finns många många som vill hälsa hem!

Idag hälsar Selma, Sture, Sessan och Maja att de har det jättebra på semestern! Sture ligger ute på sin altan mest hela tiden men kommer in då och då för att se till att allt går korrekt till. Vi fångade honom på en inspektionsrunda. Selma rusar som vanligt direkt till diskbänken för att dricka färskt kranvatten. Vatten i en skål har man endast för att leka med och kasta ut på golvet. Så det så.

Sessan var iväg och inspekterade en grannes medtagna godisförråd så henne lyckades vi fånga på bild på fåtöljen. Bengalen Maja får avsluta med att hälsa att hon är oändligt trött och behöver sin välförtjänta eftermiddags-slagg.

Maja är oändligt trött

Maja är oändligt trött

Maja i sin mysiga bädd

Maja i sin mysiga bädd

Snygg-Sture

Snygg-Sture

Sture på inspektionsrunda i hotellet

Sture på inspektionsrunda i hotellet

Snygg-Selma

Snygg-Selma

Selma släcker törsten

Selma släcker törsten

Lilla Sessan

Lilla Sessan

En tanke om “Full fart i hotellet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *