Katthotellet Villa Minnet

Sunshine in the rain!

Ja, det verkar faktiskt inte finnas mycket som stoppar Bengalen Tusse från att vara på sin uteplats. Möjligtvis åska och hagel då men regn i alla format struntar Tusse blankt i. Han älskar väder och vind! Tusse var till en början i klassiskt Bengalmanér, en ganska högljudd och småilsk herre men precis som med alla Bengaler vi har här, så låter han farligare än vad han är och det har gått att gosa med honom även medan han väste i början. Tusse var sådär mys-arg kan man säga. Nu för tiden är Tusse bara mysig och en underbar gäst att ha i rum nummer 10!

Idag var Tusse grymt sugen på att fotas och han ställde upp i sin finaste päls för ändamålet 🙂

Inte lika villig att ställa upp som fotomodell så var lille Bucky idag dock väldigt mysig! Bucky har varit en väldigt blyg liten rackare men nu har det äntligen lossnat och det äts och grejas för fullt. Hängmattan har blivit favoritstället och det var där som vi lyckades få, i alla fall en, bra bild. Bucky fick frukost på sängen idag kan man säga. Vi ställde upp matskålen vid hängmattan och frukosten intogs mer eller mindre halvliggandes därifrån!

Gosnosen Tusse

Gosnosen Tusse

Bucky

Bucky

Gostusse

Gostusse

Tusse i närbild

Tusse i närbild

Tusse

Tusse

2 tankar om “Sunshine in the rain!

  1. Emma

    Oh Buckykatt ❤️ She enjoys belly rubbs and in-between-the-ears-scratches with brush.
    Hint hint .. BR, proud owner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *