Katthotellet Villa Minnet

Dan före dopparedan!

Ja, så heter det visst denna dag och samtidigt som det fejas och grejas med alla katter så har vi till slut även lyckats greja ihop all julmat! Vi lyckades till och med hinna med att baka en egen julvört igår – något som blev alldeles sagolikt gott med lite tjuvsmak på julskinkan 🙂

Nu så här dagen innan julafton så vill vi och alla våra vackra gäster passa på att önska er en fridfull jul. Vi hoppas att ni har det bra på semestrar, i era stugor eller vart ni än är. Stella, Mischa, Bärta och Gizmo hälsar speciellt till sina hussar och mattar och alla har det riktigt skönt! Till och med Stella är faktiskt till freds – förutom när hon väser lite på oss förstås 😀

Varma hälsningar!

Bärta

Bärta

Julvörten har jäst klart

Julvörten har jäst klart

Gizmo

Gizmo

Arga Stella

Arga Stella

Fundersamma Stella

Fundersamma Stella

Mischa

Mischa

Gizmo rullar runt och myser

Gizmo rullar runt och myser

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *