Katthotellet Villa Minnet

Finbesök från Barkarby Djurakut

Igår fick vi finbesök av ägaren och deras kattsköterska från Barkarby Djurakut. Vi har blivit så imponerade av deras sätt att specialbehandla just katter och de har fått en certifiering som ”Cat friendly clinic” vilket innebär att katterna har eget väntrum och de tar verkligen hänsyn till katternas egna förutsättningar. Vi är mycket imponerade av deras inställning till att katterna skall må bra vid veterinärbesöket oavsett hur oroliga de än må vara. De skadar ju inte att deras personal är supertrevliga att ha att göra med också! 🙂

Vi kommer att byta veterinär för katthotellet samt även för våra egna katter.

Åk dit och prova dem ni också nästa gång ni har behov av en veterinär! Bra priser på vaccinationer har de också kan vi tipsa om! Hälsa från oss om ni åker dit.

https://www.barkarbydjurakut.se/

Barkarby Djurakut

Barkarby Djurakut

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *