Katthotellet Villa Minnet

Gott Nytt År!

Vi vill passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År 2019. Vi vill även tacka alla våra kunder, följare, personal och, framförallt gäster, som har förgyllt hela 2018! Det har varit ännu ett jättegosigt år i hotellet och vi väntar med spänning på vilka nya och gamla gäster vi kommer få ta hand om nästa år!

Här har ni lite bilder på några av våra gäster som spenderar nyårsafton hos oss. Det var många som ville ställa upp på riktigt fina poser. Ikväll blir det att skalka luckorna till våra uteplatser så att eventuella nyårssmällar inte stör för mycket!

Ett Gott Nytt År från oss alla till er alla!

Tyra

Tyra

Doris

Doris

Sebastian är nyincheckad och fortfarande lite skeptisk

Sebastian är nyincheckad och fortfarande lite skeptisk

Mozart

Mozart

Tesoro

Tesoro

Linus

Linus

Saga

Saga

Stella

Stella

Mischa

Mischa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *