Katthotellet Villa Minnet

Halt i backarna!

Det har tinat och det har frusit på. Sen har det tinat och frusit på igen och det har bara varit  glashalt runt hela huset här! I morse fick vi äntligen tag i lite sand och det har verkligen alla uppskattat. Vi, vår fantastiska personal och våra gästers hussar och mattar. Dock fick vi proffsbesök av en matte idag som hade inbyggda dubbar under skorna. Kanske något att satsa på i dessa tider?

Hur som haver som så är det här givetvis något som katter bryr sig oändligt lite om. Är man utrustad med inbyggda dubbar och superpäls redan från födseln så är lite kyla och fjantiga Stockholmstemperaturer inget att bry sig om. Många är det som trotsar minusgraderna och ligger ute nätterna i ända och spanar på våra uteplatser!

Just idag, då många säkert börjar tänka på det nya året så är det i alla fall fyra katter som vill hälsa till sina älskade hussar och mattar. Ragdollen Mozart, Britten Romeow, Norska Skogisen Lucita och lilla Sessan hälsar att de äter, går på låda, grejar och fixar och gojsar precis som vi är vana vid!

Romeow

Romeow

Lucita

Lucita

Mozart

Mozart

Sessan

Sessan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *