Katthotellet Villa Minnet

Ivan och Boris från sina bästa sidor!

Ja, det är inte mycket snö vi får njuta av här i huvudstaden inte. Det kommer ett par flingor då och då men de försvinner snabbt. Det är dock inget som våra långhåriga katter eller våra egna bryr sig ett dyft om. Är det vinter så ska vinterpälsen på och så är det med det. Och har man två Ragdoll-boyz, eller som vi själva, två Norska skogkatt-boyz, så vet man exakt vad den här typen av vinter innebär – borstning, kamning och smutsiga pälsar om man nu har utekatter.

Råkar man heta Ivan och Boris så är det här med kamning hur som haver något som man faktiskt verkligen uppskattar. Det var kamnings-session nu idag med målet att göra båda två till ”Mr. Steal-your-girl” och vi tycker att vi lyckades med uppgiften 🙂

Spana in hur mycket de här Ragdollbollarna kan tänka sig att kammas för att bli kvällssnygga! Vi kan tillägga att Boris är en riktig spinnboll också!

Boris

Boris

Ivan

Ivan

Ivans man får ett rejält lyft

Ivans man får ett rejält lyft

Ivan uppskattar precisionsarbete

Ivan uppskattar precisionsarbete

Boris gillar en stadig hand

Boris gillar en stadig hand

Boris får manen tillsnoffsad

Boris får manen tillsnoffsad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *