Katthotellet Villa Minnet

Snöiga hälsningar från oss!

Snön har lagt sig fint här nu och det verkar väldigt troligt att vi får det vitt och vackert över julhelgen! Hurra för det! För varje dag som går nu så blir det mer och mer fullsatt i hotellet och på lördag är så slutligen proppfullt! Massvis med gosiga gäster i alla rum och fullt upp!

Vi har ju förstås några som redan nu vill hälsa till husse eller matte eller både och! Vi beväpnade oss som vanligt med kameran igår och idag och fick några bilder på några väldigt stiliga kittekatter! Vissa, som Stepan, Czesio och Almar, är stammisar medan andra är förstagångsbesökare. Ungkatterna Alice, Gizmo och Smilla var så klart varmt välkomna hit!

Ha en fortsatt härlig vecka så hörs vi snart igen!

Alice

Alice

Czesio

Czesio

Stepan

Stepan

Alice i profil

Alice i profil

Almar

Almar

Gizmo

Gizmo

Smilla

Smilla

2 tankar om “Snöiga hälsningar från oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *