Katthotellet Villa Minnet

Hälsningar!

Tack för ett underbart avslut på 2018 och för en lika bra start på detta nya år! Vi har haft massvis att göra och vi har varit många som tagit hand om alla era fina, roliga, väsiga, spralliga och gojsiga kittekatter 🙂

Det har varit mängder med in- och utcheckningar och det har förstås inneburit massvis med fejande i rummen! Idag tog vi oss lite tid att fota av en härlig skara med gäster som är kvar hos oss och som gärna ville hälsa till husse & matte!

Maja hälsar att hon är en mycket van utekatt och vår kattlucka begrep hon direkt! Majoriteten av tiden spenderas nu utomhus, oavsett väderlek! En riktig ur- och skurkatt! Sen har vi mängder av vackra stammisar som varit här ända upp till 15 gånger förut och det är alltid lika kul att få tillbaka dem då vi redan känner dem så väl! Ha nu en fin sista julhelg och passa på att vända upp och ner på granarna och skaka ut det sista godiset 😀

Maja

Maja

Legend

Legend

Izy

Izy

Smilla

Smilla

Foppa

Foppa

Doris

Doris

Kasper

Kasper

Pepsi

Pepsi

Sally

Sally

En tanke om “Hälsningar!

  1. Ylva Granqvist

    Härligt Maja, vi hoppas att du har det bra på din första hotell vistelse.
    Kram från matte och husse som blivit ett år äldre och firad på Gripsholms Wärdshus.
    Vi längtar🐱

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *